Min oplevelse med Anna Marie som privat jordemoder har været rigtig god. Jeg oplevede en tryghed ved at have hende at kunne ringe til i perioden op til min termin. Da vandet gik, ringede jeg efter hende, og hun kom og var hos mig, indtil min fødselshjælper, som bor et par timer væk, nåede frem. Det var trygt at vide, jeg var i gode hænder.
Anna Marie er en utrolig rar, rolig og behagelig person, som hjælper. Udover at være der i ventetiden, hjalp hun også med min datters første bad, og jeg har kunnet ringe til hende, hvis jeg havde brug for råd og vejledning. Det har været dejligt at have hende som "sikkerhedsnet", når alt er helt nyt for en i rollen som (solo)mor.
Marie Louise Henriksen
Vi valgte en privat jordemoder, fordi for os var det utroligt vigtigt at have den samme person omkring os i hele forløbet. En der kom til at kende os, en der havde tiden til at gå dybere ind i det, en vi kunne kontakte, hvis vi havde spørgsmål. At have en jordemoder der havde tid, når det passede os!!!
Vi fik utrolig meget ud af den private jordemoderordning. Vi kom i dybden med emnerne, vi fik en jordemoder som talte lige til os, en vi altid kunne komme i kontakt med, en der selv havde prøvet det og kunne forstå de bekymringer, der kunne dukke op.
Det private tilbud har langt de fleste fordele, vi har aldrig prøvet at sidde og vente, Anna Marie har tid, når vi har tid. Der bliver sat tid af til at gå i dybden med de forskellige emner, man har samme person i hele forløbet, man er ikke bare et nummer i køen, man bliver fulgt helt til dørs, man har en man kan kontakte efterfølgende, og der er en utrolig afslappet stemning, fra man kommer, til man går.
Vi kan kun varmt anbefale at tage en privat jordemoder, hvis du synes din graviditet skal være noget helt specielt.
Vi kan kun varmt anbefale det, og vi er slet ikke i tvivl om, at hvis vi skal have flere børn, er det det eneste rigtige. Vi havde den mest fantastiske oplevelse af det.
Kristine og Michael Johansen
Vi fik en kyndig, grundig og utrolig hjælpsom vejledning af Anna Marie, da vi havde behov for ekstra hjælp ift. om vores amning gik som det skulle. Anna Marie spurgte om flere ting i begyndelsen for at få kendskab til, hvad vi havde forsøgt os med i begyndelsen og vores udfordringer undervejs. Hvad virkede for os som ny familie, hvad bekymrede vi os om osv. Dernæst blev vores amning observeret, hvor vi fik hjælp og vejledning undervejs.
Vi fik god vejledning ift. ammestillinger og placering af barnet under amning. Det var dejligt at få hjælp derhjemme i trygge omgivelser - både for os og vores datter. Desuden var det en stor fordel, at vi kunne afprøve forskellige ammestillinger i eget hjem og lige præcis der, hvor vores amning foregik.
Det var utroligt rart og beroligende for os, som nybagte forældre, at få hjælp og vejledning, af en fagperson som Anna Marie , i en helt ny og ukendt verden med mange spørgsmål og bekymringer. Det hjalp os til at stole på, at amningen fungerede på bedste vis for vores datter.
Sara Lysdahl Korsholm

Ammevejledningen fra Anna Marie har mere eller mindre redet min amning. Jeg havde ammet fra dag 1 uden problemer, men 14 dage efter fødslen begyndte det at gøre voldsom ondt, når min datter blev lagt til brystet. Smerten var så voldsom, at jeg græd ved hver amning og frygtede den næste amning. Jeg snakkede med sundhedsplejersken om problemet, som ikke kunne hjælpe mig.  Jeg vidste, at en veninde havde haft lignede problem, og hun havde fået hjælp af en ammekonsulent - Anna Marie. Min veninde tog kontakt til Anna Marie på mine vegne, da der var en geografisk afstand mellem os, så min veninde var i tvivl, om Anna Marie kunne hjælpe. Det var en fredag aften min veninde tog kontakt til Anna Marie, og Anna Marie tilbød at kontakte mig telefonisk allerede lørdag morgen eller komme på hjemmebesøg søndag. I første omgang blev vi enige om telefonisk kontakt, hvor Anna Marie blev sat ind i problemstilling. Under opkaldet blev jeg mødt med stor imødekommenhed og følelsen af, at intet problem var for småt, da amning skal være en god oplevelse. Anna Marie er utrolig behagelig at tale med, og hun formår at skabe en ro i en. Det virker til, at hun har al tid i verden, hvis du har behov for det, og hun ønsker virkelig at hjælpe en.

Efter Anna Marie havde forhørt sig om både min graviditet, fødsel, selve amningen og min datters adfærd mistænkte Anna Marie, at jeg havde en kraftig nedløbsrefleks. Hertil kom hun med to løsningsforslag, og vi aftale ny kontakt to dage efter. Anna Marie forsikrede sig, at hvis amningen ikke var blevet bedre allerede dagen efter, skulle jeg kontakte hende og ikke vente til dagen efter som aftalt. Dette gav mig en tryghed, da man vidste, at hjælpen var lige ved hånden, og jeg var ikke bare pylret.

I mit forløb hos Anna Marie har vi kun haft telefonisk kontakt, men dette har været nok, da Anna Marie er så dygtig til at opfange problemet samt vejlede en. Vi har haft kontakt er par gange i ugen de første par uger, og ellers en gang den sidste uge. Alle gange er jeg blevet mødt med stor forståelse, stor tålmodighed, lysten til at hjælpe, passion for at amning kan lykkedes for alle uden smerte. Jeg vil til hver en tid anbefale andre til at kontakte Anna Marie for, når hun formår at hjælpe mig så meget gennem en telefon, det viser blot lidt om, hvor dygtig og kompetent hun er.

Naja Rasmussen

Udover de kommunale tilbud med jordemoder kontakt, hvilket efter vores mening ikke har været tilstrækkelig i en tid med corona, har vi også haft kontakt med Anna Marie. Dette har været en meget vigtig livline for os - og især jeg som første gangs mor. Jeg har kunne tage kontakt til Anna Marie, hvis jeg havde spørgsmål eller var i tvivl om noget omkring alle de nye overvældende ting, der sker i ens krop under en graviditet. Der har jeg/vi fået rigtig god vejledning og er altid blevet mødt med en varme, stor interesse i os og barnet og en enormt professionel faglighed. Man kan tydeligt mærke, at Anna Marie er utroligt passioneret omkring sit arbejde og brænder for det hun laver. Derfor får man også den bedste hjælp hos hende. Uanset problemstillingen og de spørgsmål man måtte have, er der ikke en ting som ikke er relevant nok.
Vi har også fået ammevejledning og fødselsforberedelse hos Anna Marie, som både var i hendes hjem og hos os, hvilket var utrolig trygt og givende. Hun gør meget ud af, at det skal passe ind i vores hverdag og er utrolig fleksibel. Jeg er rigtig glad for at have fået den ammevejledning, da der var flere ting Anna Marie fortalte om, jeg slet ikke havde tænkt på eller var uvidende omkring. Jeg føler mig mere rustet til at skulle amme nu, og jeg ved, at jeg altid kan tage kontakt til Anna Marie, hvis jeg skulle få udfordringer eller har brug for mere vejledning.
Det samme gælder fødselsforberedelsen. Det var rigtig rart at høre om de forskellige faser og igen var Anna Marie god til at formidle og demonstrere. Hun lærte os også en god øvelse “Sans dit barn”, hvor jeg fik fokus på min vejrtrækning, hvilket jeg har haft svært ved før. Denne øvelse gør, at man bliver helt rolig i kroppen og kobler af.
Da min graviditet har været præget af meget kvalme og opkast i 1. trimester og med kraftige bækkensmerter i 3. trimester har det været en prøvelse både fysisk og mentalt, men Anna Marie har været så anerkendende heromkring, men også god til at få mig til at fokusere på det positive, så jeg også har kunne nyde min graviditet. Vi kan derfor kun give vores varmeste anbefaling til Anna Marie!

Vi glæder os til at vores lille dreng kommer, og at vi skal igang med babymassage hos Anna Marie.

Maria Høfner Christensen og Peter Kastrup

Anna Marie stod klar med kyndig ammevejledning, gode råd og brugbar viden, da jeg oplevede problemer med amningen. Hun var både hands-on i forhold til konkrete ammeteknikker og værktøjer, men agerede også en stor mental støtte for en nybagt mor i krise. Hun troede på mig og forstod mine problemer. Jeg kan varmt anbefale Anna Marie til alle, der oplever ammeudfordringer eller til dem, som gerne vil blive klogere på amning.

Signe Ebdrup